Jdi na obsah Jdi na menu
 


~cyklus Don´t let me fall *DLMF*

 

 

 

Započala velmi zvláštní doba. Doba, kdy se různé mocné osobnosti, které ovládají světovou scénu, snaží získat do vlastnictví někoho, kdo se naprosto vymyká společnosti a kdo je vyjímečnější, než všichni ostatní. Altro, ti jsou vyjímeční, ale i z nich se vybírají jen ty nejvyjímečnější. snaží se je získat, aby ukázalai svou moc a to za jakoukoliv cenu.

Loví a nevadí jim, že u toho sppusty z nich přijde o život. Honí se jen za svými plány. Jedním z lovených je i mladý vlkodlak, který je dítětem ulice. Nenaučil se ovládat své přeměny, nenaučil se pít krev, je to naprosté mládě, i když už je pohlavně dospělý. A je to právě on, kdo je lovený. Lovený jedním z nejsilnějších, který se ho zmocní a ponechá, i přesto, že by ho měl odevzdat. Avšak mladý vlk se nehodlá smířit se svým osudem a snaží se udělat vše proto, aby byl volný. Za každou cenu..

 

 

the_forsaken_werewolf__by_tyger1234.jpg

 

Příspěvky

Don´t let me fall: Vincolo

27. 8. 2011

| Komentářů: 5

| Rubrika: ~cyklus Don´t let me fall *DLMF*

tak, miláčkové, za to, že jste to statečně vydrželi tak dlouho, Naku vám sem dá pokráčování DLMF ^^

varování: myslím, že u toho žádné být nemusí x)

 

Don't let me fall - Catch

20. 4. 2011

| Komentářů: 11

| Rubrika: ~cyklus Don´t let me fall *DLMF*

hah, je tu slibovaný new cyklus, tak doufám, že se bude líbit.xDD není tam moc akce..teda alespoň na začátku jo.xD pak je to jenom takové jeté.xDDD omlouvám se za případné pravopisné chyby, ale s tím, jakožto moji čtenáři, už počítáte.xDD příjemnou zábavu.xDD

PS: druhou část překvapení dostanete již brzy ^^