Jdi na obsah Jdi na menu
 


Oznámení

13. 5. 2011

Hiiiii, miláčci. Po dlouhé době se hlásím, ale jén na krátkou chvíli, abych vám dala oznamko. Dnešním dnem oficiálně ruším spolupráci s Lunou / Suzu, na FEUS. Je to ode mě kruté, ale cyklus už nebude pokračovat. Tedy pokud se rozhodnu ho nedopsat sama. COž myslím nehrozí, protože "neznám" moc dobře Luny postavy, jako je Tai... i když by se to dalo, neboť jsme o nich napsali už dost. Inu, uvidíme, ale spíše s dokončením nepočítejte. SPolupráce s Lunou už není možná a tudíž by i tento cyklus měl zaniknout spolu s ní.  Možná že se něco do září stane, ale pochybuji. Nebudu uříkat, že je mi to líto. Nelituju nikdy ničeho, ale je škoda, že to nebude dopsané. Nu, co se dá dělat. Svět je nevypočitatelné místo a s ním i lidká mysl. tak, Naku jde fandit našim hokejistům a hlavně svému milovanému oblíbenci, jímž je Ondra Pavelec s číslem 31....oya ^^

PS: užijte si Pátek 13.tého, který Naku zbožňuje ^^

 

 

 

blood_lust_by_irish_eyes2.jpg

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

.......

Noctis,20. 5. 2011 23:24

mno jo proto se řika ře život je zku*vena svina

Re: .......

Raven/Naku,20. 5. 2011 23:33

já to beru, jak to je, zatím svého rozhodnutí ani v nejmenším nelituji.ale nejspíš se do budoucna dohodnu s Lunou na dokončení cyklu, abych Vám udělala radost. pak už žádná spolupráce s Lunou zřejmě nebude.

Re: Re: .......

Noctis,23. 5. 2011 19:46

co se mezi vama vbec stalo jestli se mužu zeptat, a jak ti jde maturita????

Re: Re: Re: .......

,23. 5. 2011 19:55

nedělám maturitu, ale jenom závěrky. přešla jsem na učňák...a jak mi to jde? inu, prakitcká je strašně složitá, všechno si musím do makety(malá zmenšená výkladní skříň v měřítku vůči té reálné) vyrábět sama, což je v případě japonských čajových setů dost těžké...písemná část, na ty se nějak moc neučím, i když zejtra píšem zkušebně z eka, z němčiny to je taky dost na nic, protože nemám čas se učit, protože ještě donadělávám hodiny z praxe...takže to je taky v háji..a co se týče ústních..umím dvě celé ze 40(snížili nám naštěstí počet)takže mám docela strach, že to neudělám no.

T_T

Usagi,16. 5. 2011 9:07

Tohle....tohle je...vražda...několikanásobná vražda...to se neodpouští....ergh...jak ják tomu přijdu? co bude s Ravenem? T_T božíčku asi ... nevim xD ... kua to je depresivní :-/

Re: T_T

Raven/Naku,16. 5. 2011 9:10

uvidíme, co nám zítřek přinese...ale možná se spojím s Lunou,abych jí řekla,že to dopíšem. KOnec konců i mě to přijde jako velká chyba, to nedokončit, takže dočasné příměří, pokud ona bude souhlasit.ale stejně ne dřív, než v srpnu, září nic nebude.

...

Miya,15. 5. 2011 18:55

takze to s lunou kleklo? nerikalas nahodou ze se spolu prestanete bavit jedine v pripade ze jedna z vas umre? nebudu te premlouvat, ale neco takoveho jako FEUS se nerodi jen tak kazdy den... jsem zklamaná....

Re: ...

Raven/Naku,15. 5. 2011 19:04

jistě, říkala, ale člověk se může mílit, což jsem taky udělala. To se stává a je to lidské. Ano, nerodí se to každý den, ale cesty osudu jsou nevyzpytatelné...tak to prostě je.

Naku..

sisi/ctenar,13. 5. 2011 17:12

říkej cokoliv ale neříkej že nikdy ničeho nebudeš litovat.A myslím že i kdžy to dopíšeš, takový to už nebude.Tohle jsi nám raději neměla říkat, bylo by lepší nic nepsat.

Re: Naku..

Raven/Naku,13. 5. 2011 19:26

já nikdy ničeho nelituji...litovat něčeho, to je naprosto zbytečná věc. co se stalo, stalo se, co se má stát, stane se, zbytečná lítost to nezmění, takže ano, ničeho nikdy litovat nebudu. a taky vím, že to už nejspíš nebude ono,ale dát to sem bylo jedině správné. proč něco zatajovat.