Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plans... 계획

22. 12. 2012

 

 

 

Miláčci.... já vím, je to dlouho, co jsem se Vám naposled ozvala a převelice dlouho, co jsem naposled přidala nějaké svoje dílo.... Je mi to líto. Líto kvůli Vám, líto kvůli sobě, líto kvůli-.... Vždycky říkám, že lítost je to poslední, co by měl člověk cítit. Osobně lítost nesnáším a dvojnásob, pokud je projevovaná mě samotné. Ovšem tady si tu lítost můžu a musím dovolit. Psaní je téměř můj život a já ho musim takhle zanedbávat.

Nepopírám, ano, věnovala jsem se teď hodně psaní FF na K-POP, protože to je druhá polovina mého života v mém srdci, a na své postavy jsem nemyslela, ale zároveň, teď jsem plně pracující člověk, s plnohodnotnými směnami, pracovními problémy, kolektivními spory a povinnostmi a školní docházkou každou sobotu. (s tím Naku sekne, protože to nelze, hold bude jenom vyučená aranžérka, bez maturity.)

Pokud byste měli zájem, mohla bych pro své FF udělat speicální stránku, kde byste si je mohli přečíst, ale převážně to není yaoi. Leč se mezi nimi yaoi najde. Také mě napadlo, že bych mohla založit facebookové stránky pro Padlého Archanděla, přijde mi to, jako dobrý nápad x)..co vy na to? Chtěli byste, aby Anděl měl stránky?

 

Dále: Naku se bude snažit něco sepsat na Vánoce, ale, nevím nevím. Teď mám přes víkend odpolední, se zkrácenou směnou, to znamená že od 13:30 do 20:00 namísto 22:00, což je vynikající. Jsem už v půl deváté doma ^^ A jinak tomu nebude ani zítra.... Přijdu v půl devátéé, budu si muset povlíknout, mezitím vyluxovat matraci kvůlu Jenoviným chlupům (moje mainská mývalý roční slečna <3 ) uklidit si, vycídit si a myslím, že padnu...takže psát začnu asi až při Štědrém dni, po ránu (12:00), ale nenechám si ujít pohádky, takže budu vstávat brzo..

So, toť plány na Vánoce x))

Mám také pro vás bojový úkol... Naku nemá čas procházet všechny wordy, aby zjistila, který z členů jednotky z cyklu Tipos Duros, má jakou schopnost. Někdo je přes zbraně, někdo přes jedy a já nevím, jestli jsem to zmiňovala ve zveřejněných dílech.  Tak si uděláme malou soutěž. Kdo mi jako první napíše všechny schopnosti (v případě, že se v dílech vyskytují) dostane ode mě malé překvapení x)

 

To je asi tak nějak všechno, blíží se 23:00 hodina a já bych měla jít pomalu spát x) Oya miláčci moji a těšte se x) Naku se vrací, i když s omezenou účastí, ale...je zpět x)

 

 

 

 

 

Miniaplikace

 

 

 

 

 

mod_article46349038_4fafb72527d91.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář