Jdi na obsah Jdi na menu
 


Reorganization

24. 10. 2011

 

 

No, Naku musí udělat jednu strašně důležitou věc, do které se jí vůbec, ale vůbec nechce. název článku jasně vypovídá..... REORGANIZATION, neboli reorganizace Padlého archanděla...pfff...vzhledem k tomu, že Naku opravdu nemá placené stránky a má velkou produktivitu, alespoň v posledních měsících, tak je nucena přeorganizovat a rozdělit. Milý Archanděl jí totiž hlásil 93% zaplněného místa, nacož se mi opravdu blbě koukalo. vymazala sem nějaké fotky (své T.T, takže vás musím oželit o mou osobnost, ale pravidelní čtenáři stejně ví, jak vypadám) a dalo to 76%, ale stejně. Chci tomuhle předejít. vzhledem k tomu, že Naku-povídky jsou opět na bodu mrazu a leží jen tak ladem, tak sem se rozhodla je znovu aktivně zapojit.

A to tak, že Padlý archanděl bude základnou pouze pro cyklusy, nebo trilogie, což znamená, že žádné jednorázovky, co mají jeden nebo dva díly. ani žádné hetero, takže čistě homosexuální povídky. Ovšem nemám to srdce, abych vymazala yaoi- jednorázovky z těchto stránek a připravila se tak o vaše drahocené komentáře, tudíž je tu nechám. Ale už do nich nebudou přibývat žádné články, tudíž je označím tímto -> *UKONČENO*..^^ musím tak předejít dalším potížím, ale nedělá se mi to snadno x(..Divnej spolek jsem vymazala ráda, protože k němu nemám žádný vztah, což je snad první povídka, kterou opravdu nemusím. Tudíž otázka, jestli jí někdy dopíšu..

I Naku-povídky projdou reorganizací. Naopak z nich vymažu cykly, které mám jak tady, tak tam a zůstanou tam převážně yaoi-jednorázovky, které se přemístí odsud  a heterácký žvásty a cykly. přece jen, to jsou moje první stránky a bez nich,aaagh..nemám srdce je vymazat a tak je znovu  zkusím zapojit, uvidíme, jak to bude fungovat.

Proto vám radím,abyste kontrolovali oba odkazy mých stránek, protože na obou budou přibývat. Ale nebojte, pokaždý, když vyjde nějaký díl něčeho, nebo nová jednorázovka, hodím sem dokaz a upozornění, že to vyšlo, abyste věděli x) ale pozor, odkaz možná zůstane jenom týden, podle toho, jak se Naku rozhodne...x) takže OPRAVDU KOTROLUJTE!

Ach, opravdu nesnáším, když něco muím přeorganizovávat a dělat jinak, nesnáším tak razantní změny. Do toho bych chtěla ještě uvézt, že brzy uvedu do provozu třetí stránky, kde budu publikovat své upravené sny do,hm řekněme čitelné, formy. Přece jenom, když si ten snář vedu už od  prvního stupně základky, tak mé vyjádření snu je tak na pět řádek. ovšem pozor, Naku si přesně pamatuje, jak ty sny vypadali a to díky těm oněm pěti řádkům xD neuvěřitelné co xD

Takže kontrolujte jak Naku-povídky, tak Padlého archanděla, ale musí vám být jasné, že zde budu aktivnější, takže tyto stránky berte jako základnu, zbytek jako rozšíření ^^

To je od Naku asi všechno...x) sayonára, miláčci x)

 

PS: Naku popslední dobou nemá opravdu moc dobrou náladu, takže je tu možnost jízllivých / ironických/ sarkastických a cynických poznámek/komentářů, tudíž to berte na zřetel ;) takové malé varování. jelikož Naku nemůže najít smysl života (sedí doma, nemůže najít práci a život jí prostě nebaví, protože ve svých 19 letech nic nedokázala, z čehož má naprostou depresy, tak je tak trochu v permanentním vzteku, stresu a nervozitě...pfff, duševní vypětí a nerovnováha T-T )

 

 

time_by_werol.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:)

Yoku,1. 11. 2011 23:56

Vzáno na vědomí xD