Jdi na obsah Jdi na menu
 


RODÍME!!!

20. 9. 2011

 

 

 

váááááááh, stala se mi ta nejhorší věc, jaká se matce může stát....moje milované miminko, moje šmoulinka, moje Lady, moje Aiji rodí..... ale neoplodněná vajíčka!!!! T.T..CHÁPETE!!!BYLA BYCH BABIČKOU!!!! a Míša by byla dědečkem!!!! mě jí je tak strašně líto! ona se  s tím sere, nežere, všechnu výživu a energii předala vajíčkům, který jsou dutý....není v nich nic...NIC!!..aaaaaaaaagh..takovejch hodin co sem si probrečela, že nevím, co tý mojí malinký je...hubne, ztrácí na váze, má tenký nožičky, jindy tlustej ocásk má teď stejně širokej jako špejle...a ona je březí..ne v pravym slova smyslu, protože Naku má jenom ji..samečka ne.. mě je to, tak strašně, strašně líto!!....T.T...já bych tak moc chtěla, aby měla miminka.... my Lady má úplně nafouknutý bříško...veterinář jí píchnul injekci na vyyvolání, protože ona nechce tlačit..vůbec.. Aiji se to vůbec nelíbílo, když sem jí držela na zádech a on se jí hrabal v..ehm..aby jí tam dal vápník..nakonec jí musel dát tu injekci..ještě teď jí teče ze zádíček krev, šmoulince mojí malinký..

Veterinář v Uhříněvsi(naštěstí kdysi jel na stáž do Ameriky, tak umí s plazama a je mimochodem dost pěknej ) tak mi s ní pomohl, je fakt zlatej..ne každej dokáže poradit s plazy...a taky mi nakázal...abych jí masírovala bříško....xDD jak u lidí xD masírovat záda, protože čekáme porod. xD akorát tady je to smutnější, protože musím masírovat, aby ze sebe dostala prázdná vajíčka...takovej luxus..tse..cvrčci jí skáčou před nosem a ona nereaguje..tse..miláček můj milovanej..achjooo..

a proto se Naku rozhodla, koupit menší terárko, a buď koupit odrostlejšího samečka, nebo si ho odchovat od mimi... jenom nevim, právě, jestli musí být stejně starý, nebo až když bude pohlavně dospělý...kdyby to někdo z vás věděl, moc byste mi tím pomohli...ach jo..

držte mě i Aiji palce, ať se nám ta vajíčka podaří porodit..jestli ne, budeme muset znovu k veterináři....pfffff

 

20110917776.jpg

(tady už má nafouknutý bříško T.T)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

Noctis,20. 9. 2011 20:53

chudák ale ona to zvládne musí http://www.gekoncik-nocni.cz/ zkus se podívat na tuto stránku a kdyžtak napsat autorce to je asi tak vsechno v cem ti muzu pomoct v gekončíkách se nevyznám XD