Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zdravím Vás

31. 5. 2014

 

 

Zdravím Vás, čumáčci moji

. Dlouho jsem se neozvala a teď je asi ten nejvhodnější čas. Už ani nevím, co jsem všechno psala za plány a za nové věci a vůbec, co všechno jsem nakecala, že se změní a nezměnilo. Poslední dobou jsem si prošla čistým očistcem a peklem těch největších možných rozměrů. Ztratila jsem i motivaci psát. Poslední dobou nejsem schopná napsat ani čárku a to mě hrozně moc mrzí.

Za tu dobu, co jsem nepsala, jsem se na své cykly ani nepodívala a pomalu ani nevím, o čem je takový " Zabiják a Doktor" či "Tipos Duros" nebo "Whiteness Blade" .Už jsem zapomněla, co jsem s těmito cykly zamýšlela, jak jsem je chtěla rozvinout a bohužel se to netýká jen těch výše zmiňovaných. Pro vrácení ke psaní ani nemám motivaci, jelikož Vaše sledovanost prudce klesla. mám pocit, že už mě nikdo nečte a to mě mrzí. Ale můžu si za to sama.

Dále jsem Vám chtěla oznámit, že cyklus FEUS, na kterém jsem pracovala ve spolupráci s Lunou, je bezpodmíněčně zrušen, pozastaven a bude i náležitě smazán. po té, co se Luna zachovala jako ten největší grázl, jsem musela ukončit veškerou spolupráci s ní a všechna rozpracovaná díla na kterých jsme se podílely obě buďto smazat, či přepsat a pracovat na nich sama.

Dalším bodem, je má rozespaná kniha. Rozhodla jsem se ji pohřbít a začít s úplně novou, přepracovanou formou povídky pro Noctis,ale v hetero verzi, kterou jsem také nedopsala, ale která se nachází na stránkách v rubrice "For Noctis". tím pádem se ke psaní povídek jen tak nedostanu, jeliikož mám i dost práce v práci a moje myšlenky nejsou schopné se uklidnit. Neustále mě něco rozptyluje a. Snad až budu mít dovolenou, tak se na něco vrhnu a doufám, že to bude mít řádnou odezvu.

Už žádné sliby, žádné prázdné řeči. Psaní se chci věnovat, ale jsem unavá a neschopná cokoliv napsat. 

 

Stránky také projdou očistou a možná i kompletním smazáním a nahráním všeho znova, ještě nevím. Každopádně, tak jako si dělám pořádek v životě, si ho chci udělat i zde.

 

Pokud k tomu máte nějaké připomínky, či dotazy, nebo jiné, neváhjete napsat, ať už komentř, nebo zprávu. Budu ráda za oboje.

Vaše Naku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Good luck~

KatRi,27. 6. 2014 21:33

Na tento web jsem narazila asi tak před půl rokem. Přečetla jsem dokončená díla a moc se mi líbila. Doufala jsem v tvůj návrat a je tady... :) Takže přeji hodně štěstí do budoucna. :) a těším se na další díla, která doufám budou :) :3

Re: Good luck~

Naku,28. 6. 2014 0:45

ach, je to návrat nenávrat...ale snažím se x)

Re: Re: Good luck~

paks,30. 11. 2014 22:28

mas pravdu je to takovy navrat nenavrat :D