Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZMATENÁ!!!! T.T

15. 7. 2011

 

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! ><"..miláčci! Naku má autorský blok! což znamená, že je v těžké depresy a nedokáže se soustřediiiiiit! psychika si dělá co chce, dost tvrdě kolísá a já mám někdy pocit, že mi MOZEK VYSKOČÍ Z HLAVY!!(ječí a tříská hlavou do stolu) a to doslova! řeknu vám, že se utápím v depresích a to mě deeprimuje....(jaká to ironie*mrmlá si pod vousy*) wááh, mě to strašně rozčilujeeeeeeeeeeeeee!!!....jághhh! strašně mi vadí že nedokážu, nedokážu!!! udržet svoje daný termíny přidávání(moje osobní uzávěrka) T.T..jooooo já vím, řekl sem, že mám čtyřměsíční pauzu, ale mě to štve zpětně!!!*vůbec se nevymlouvá na zkoušky a přijímačky*...miláčci moji, můj spisovatelský blok je tak velký, že mám pochybnosti o svých výtvorech!! jistě, já je ze zásady po sobě nikdy nečtu, což má za následky překlepy / hrubky/ a další chyby * jako autor svoje díla absolutně nesnáší* (no není to ironie? copak může být autor,co nesnáší svá díla??? jo, Naku) ale tohle jsou jiné pochybnosti.. Pochybnosti v podobě otázek typu:

"Dělám to správně?" / "Bude to dostatečný, aby se to z toho dalo pochopit?" /"Má to dobrý děj?" / "Není to moc přehnaný?" / "Není moje postava moc přeslazená, nebo naopak moc hrubá?" / "mohlo by se tohle někdy stát? I když je to fantasy, je to aspoň trochu reálný?"/ "Bude to někdo číst?" / "Jaký to bude mít ohlas?"

jistě, těmahle otázkama se asi trápí každý autor, který píše, ať už povídky / romány, novely, ale mě se takové otázky nelíbí! lezou mi na mozek, podkopávají mojí spisovatelskou dovednost a dělají ze mě večerní troskůůůůů T.T...a vůbec!!dá se někdo jako já, vůbec považovat za autora? a už vůbec za spisovatele?? mým snem bylo být nejlepší spisovatel z Česka, co se týče fantasy atd... mě osobně se totiž čeští spisovatelé vůbec nelíbí, ani takový poklad jako je Čapek... všichni čeští autoři mi přijdou moc..já nevím...nudní není to správné slovo, ale má k té mé definici českých autorů blízko. v budoucnu bych je chtěla překonat, ale kladu si otázku: "Mám na to?" *ach, tahle otázka bolí* ..=.="..a kdo mi poví, jestli jo? jistě, když to nikam nepošlu, tak se to nedovím, jelikož o mě nikdyo neví, ale kdo mi zaručí, že když na to budu mít, nedojdou mi nápady? nikdo...aaaaaach, nesnáším nejistotu...a co když to tam pošlu a jim se to nebude líbít? tvrdě to zkritizují, naprosto zníčí moje sny o psaní, tím, že mi řeknou že na to nemám a co já???zhroutim see!!! T.T(nesnáším odmítnutí, nebo moc ostrou kritiku, na chvíli mě totiž vyřadí z provozu, i když jsem schopná se s tím vypořádat, tak dva dny jsem vždycky mimo *hrozná vlastnost*)

agh!! jsem vůbec schopná napsat nějakou dobrou knihu, která by se vážně četla a byla dobrá?? jistě, nikdy se asi nebudu moct vyrovnat Rowlingové a jejímu Harrymu, ale chtěla bych být dobrá stejně jako Paoloni se svým Eragonem *chce toho moc/nereálné cíle* aaaaghh!!! JÁ NA TO NEMÁM*sjela ze židle / momentálně zhroucená na podlaze* moje spisovatelské schopnosti sou naprosto MIZERNÝÝ!!!!!!!!!*plave na loďce v řece z vlastních slz* jak vůbec někdo může číst moje díla???výtvory??? agh a jak vůbec něco takovýho můžu napsat!!! existuje tolik dobrých autorů, kteří mají webovky a mě to úplně zabíjííííííííííííí*velice, ale velice pochybuje o svých spisovatelských schopnostech*....jáááááááách,tahle spisovatelská deprese je vážně mučící!! no řekněte! mám na to, nebo ne! sice už jsem projekt "Nakuina kniha" rozjela, ale bojím se, že jsem tomu nevěnovala dostatečnou přípravu a že celkové provedení bude katastrofální!!!!!!! T.T...miláčci! jako na své čtenáře se vás ptám... Proč vůbec čtete moje výtvory??? a myslíte si, že bych mohla napsat dobrou knihu???? co byste upravili na povídkách, který tu sou???? potřebovala bych opravdu objektivní názor!!! KLIDNĚ I TVRDOU KRITIKU, TO JE JEDNO!!! teď jsem otevřená všemu!!!.....*kouří se jí z hlavy v jaké je depresy....* eeeto...umírám...

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ty moje dušičko

sisi/ctenar,20. 7. 2011 13:47

věřím ti

....

Miya,19. 7. 2011 19:43

Na tvych povidkach je nejlepsi dej (z vetsi casti) mas skvele napady a ja si rada prectu cokoliv co napises, protoze malo kdy slapnes vedle.... prijde mi ze nejlepsi styl psani jsi (s Lunou) pouzila na napsani FEUSu.. tohle je tvoje parketa a v tomhle jsi jedinecna... pokud napises neco takoveho (ovsem to nemusi byt takova... huh prasarna :D) tak si podmanis svetovy knizni trh :) PRAVE TOHLE JE TOTIZ JEDINECNE znam jen Durcenwe a Mandosku, (a zadneho spisovatele, ktery by napsal knihu..a to sem v tomhle hodne zbehla...) kteri ovladaji tenhle styl psani... rozdil mezi nimi a tebou je ten, ze oni maji taky velmi specificky styl psani, ale mnohem tezsi(coz neni zrovna vyhra.. snizuje jim to pocet ctenaru, protoze tohle zvladne precist jen uzky okruh lidi)... je hodne tezke najit si tu spravnou chvili a naladu na to, abys jejich tvorbu mohla cista nalezite ocenit, coz se o te tve rict neda... tu muzes cist vzdycky a vzdycky uz po precteni prvniho odstavce je ti lito, ze zachvili to budu mit prectene :( :D
urcite si myslim ze na to mas, ale ze to chce pripravu, pokud chces dosahnout slavy Eragona (jo a k tomu Harrymu, ja osobne ho nemam rada...styl Rowlingové je velmi tuctovy ma jediny charakteristicky rys a to ze popisy udalosti jsou vyzdvizene nad pocity osob a nad primou reci... tohle je jasny priklad toho, jak tuctovy spisovatel zdolal svet pouze skvelym napadem... styl psani vyvazuje dej nastesti :) ) zrovna ty jsi ten clovek kterej by to mohl nekam dotahnout... ale je pravda ze se casto v povidkach odrazi tve psychicke rozpolozeni... takze se hod do klidu, vsechno naplanuj, dej si na cas... uvar si caj a vrhni se do zdolani sveta :) budu ti drzet palce :)

Nepřestávej psát

Nati,16. 7. 2011 0:29

Potom co sis tu vylila srdíčko a napsala svý obavy jsem se rozhodla ti napsat (strašně nerada na sebe upozorňuju). Možná tě tak trochu chápu, taky spoustu nápadů rozdělám, ale pak mám trochu problém je dotáhnout do konce - nedokončené serie (i když u mě se jedná o něco jiného, jsem praktik a kreativní tvorba jde mimo mě), ale mohu tě ujistit, že jsou tu lidé, kteří nedočkavě čekají na další tvoje výtvory (i po tvém ohlášení pauzy jsem tu denně, abych zkontrolovala jestli sis to náhodou nerozmyslela). Víš je hodně fantasy děl, které spousty "kritiků" uvádí jako "kultovní", ale já je nedokázala dočíst do konce a tvoje povídky (některé) jsem četla už několikrát. Hodně mi pomáhali hlavně před čtvrd rokem, kdy mi zemřela máma a já v nich hledala (a stále hledám) jistý únik z reality (a pomáhají i teď). U nich jsem se dokázala pousmát a alespoň na chvíli zapomenout. Nebudu ti nalhávat, že jsi jediná, jejíž povídky čtu, ale rozhodně jsi jedna z mála jejíž styl psaní mi vyhovuje a moooc se mi líbí(promiň mi mou upřímnost, ale jsi druhá). Proto tě prosím, NEPŘESTÁVEJ PSÁT. Snad jen jedna rada na závěr: piš tak, aby to bavilo tebe a pokud tě to zrovna nebaví, tak se k tomu nenuť. Ta radost z psaní se odrazí v tvých povídkách a o to víc je ostaní budou rádi číst.
P.S.: Zdá se, že jsem se rozepsala víc než jsem chtěla.

nma rovinu

Noctis,15. 7. 2011 20:33

tak hele vezmem to tak jako to je na rovinu jasne nemužeš svuj styl psani měřit s eragonem pač to je uplně jinej styl/ jo maš na to stát se velice dobrou spisovatelkou se svém poli pusobení(žánru) postavy mi osobně velice sedí nemam vyhrady/ mnoho umělců svá díla nesnáší(třeba ja a moje kresbyXD) a hlavně se nepodrážet těmahle debilníma myšlenkama nikam to nevede jo napadu maš v hlavě plno ale musíš je umět zakončovat-směřuji k žadny ciklus nedokončenXD ale to nevadi musis si byt jista co chces a za tim si kurva prostě děš vydavatelství je u nas po kokotXD tak tohle neni problém a když tak tak třěba jednorázovku fantasy je fantasy a nejaka realita tam je třeba 1 KAPITOLA MOJI POVÍDKY je na fantasy začátek naprosto uchvacujícíXD ale jen 1 kapitola XDgrrrrrr(dalši) no k věci TVOJE POVÍDKY SOU JAKO ŽADNE JINE KERE SEM ČETLA MAAA CENU JE PSÁT,JASNÉ a kozlo je v tom že se v příběhu aspon v noci musí žíííííííít jop to je asi vse, po tvojem komentu možna ještě neco dopíšu XDXDXD

Re: nma rovinu

Raven/Naku,15. 7. 2011 20:44

hah..já vim..jenže poslední dobou si nejsem jistá sama sebou. na vyřčení "mám spisovatelskej blok a nevim, jestli to má cenu" mi matka oznámila "tak nepiš, vždyť psát nemusíš"...je to pravda, nemusím psát, ale já chci psát, strašně strašně moc. naplňuje mě to..Nějak mě to hrozně baví, ale co když..já nevim, mám pocit, že na to nemám no..je moc silná konkurence a bude těžký to překonat, ale nevím, jestli to sama dokážu, což je depresivní =.="...problém je ten, že právě nedokážu udržet pozornost u jednoho námětu *viz nedokončené cykly*...nevím, jestli je to tím, že se stěhujem a dělám jednu obrovskou změnu za druhou, které osobně nesnáším a těžko se je snažim vstřebat,ale...agh,samý ale..potřebovala bych vedení..jestliže se neprosadím, jako dobrá spisovatelka, tak se neprosadím vůbec, protože vůbec nic neumim...nechci dělat, to co dělá každý, jen proto, aby se uživil. já chci žít život naplno, jenomže to zatím nejde. mám omotanou těžkou kouli kolem kotníku, u který nejde definovat příčinu a ta mě stahuje dolůůůůůůůůů...T.T....agh!!! TO JE STRAŠNÝ!!!!!!!!

.......

Noctis,15. 7. 2011 20:36

teda nejsou jako žádné jíne XDXD promin chyba